Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Projecten

Hieronder ziet u een kleine greep uit de vele installaties die wij het afgelopen jaar met grote zorg hebben geplaatst. Om u een zo gevarieerd mogelijk beeld te geven van wat er zoal mogelijk is met zonnepanelen hebben we een aantal verschillende opstellingen/montage systemen en type panelen voor u geselecteerd.
 

Vermogen: 0 tot 1 KW

Leidschendam-Voorburg

Fam. De Leeuw
3 Sunrise 245W Polykristallijn zonnepanelen met een Mastervolt Soladin600 omvormer.
Gemonteerd met Chiko montage systeem.

 

Zoetermeer (Oosterheem)

Fam. de Zwart
3 Renesola 245W Polykristallijn zonnepanelen met een Mastervolt Soladin600 omvormer.
Gemonteerd met Schletter maatwerk profielen.

Referentie klant:

Lees meer..

Na verschillende bedrijven over de vloer te hebben gehad is de keuze op Sunergy Installatie gevallen.
Peter heeft ruim 1,5 uur bij ons aan tafel gezeten om alles haarfijn uit te leggen en overal de voor-na delen van toe te lichten zodat we een goede keuze konden maken. De offerte met verschillende opties was zeer duidelijk en uitgebreid. Daarnaast vonden wij het erg prettig om één vast contactpersoon te hebben. Peter kwam niet alleen langs om ons te adviseren maar was ook degene die alles vakkundig geïnstalleerd heeft. Ook de ondersteuning betreft BTW terug gave liet niks te wensen over.
Wij zijn zeer tevreden over Sunergy Installatie en zouden hen ook zeker aanbevelen!
Met vriendelijke groet , Fam de Zwart


Vermogen: 1 tot 2 KW

Zoetermeer (Meerzicht)

Fam. de Graaf
4 Renesola 250W Virtus II Polykristallijn zonnepanelen met een Omnik 1.0K omvormer.
Gemonteerd met 2 van der Valk double schansen voor plat dak.

Referentie klant:

Lees meer..

Via via kwam ik in contact met Sunergy. Ik heb contact gezocht en er kwam iemand thuis kijken. Ik kon al mijn vragen stellen en in overleg werd gekozen voor zonnepanelen op het schuurdak. Daarvoor ontving ik een uitgebreidde offerte. Ik maakte mijn keuze en in overleg volgde de installatie die een dag duurde. Er werd netjes gewerkt en door een erkende installateur werd de installatie aangesloten in de meterkast. De opbrengst van de panelen is zichtbaar via een app welke aan mij persoonlijk werd toegelicht.
Het aanbod om ten alle tijde zo nodig contact op te nemen vind ik erg klantvriendelijk. Ik kijk uit naar de zonne uren van volgend jaar.
M.v.g. Christine

 

Den Haag

Fam. Blom
6 Sunrise 260W Monokristallijn zonnepanelen met een Omnik 1.5K omvormer.
Gemonteerd met Clickfit montage systeem voor schuin dak. ( in zwart uitgevoerd en met hoge wind belasting)

 


Vermogen: 2 tot 3 KW

Zoetermeer(Seghwaert)

Fam. Reijerse
7 Sunpower 327W High efficiency Monokristallijn zonnepanelen met een Omnik 2.0K omvormer.
Gemonteerd met van de Valk systeem voor portrait-opstelling om het maximale vermogen uit het dak te halen.

Referentie klant:

Lees meer..

We hadden het er al zo vaak over gehad, zonnepanelen.
Na het opvragen van een 6 tal offertes is de keus uiteindelijk binnen 2 weken gemaakt.
Dit kwam doordat 3 bedrijven klakkeloos een offerte stuurden, die vielen gelijk al af. Drie bedrijven wilden de situatie ter plaatse beoordelen en brachten ons een bezoek.
Het ging hierbij om 2 grote(re) bedrijven en een wat kleinere, maar zeer enthousiaste ondernemer Sunergy Installatie. Deze laatste is als enige ook echt op het dak wezen kijken en meten.
De goede merken, gedetailleerde offerte met goede prijs, de beste betalingscondities en verder de keurige beantwoording van mijn (talloze) vragen heeft de keuze bepaald.
Sunergy is het geworden. Peter heeft ons kunnen overtuigen van zijn vakmanschap en kennis van zaken. Zelfs als leek begrijp je daarna alles over de werking en verschillen.
De uitvoering van het werk verliep uitstekend, prima volgens afspraak. Je kon zien dat ze wisten waar ze mee bezig waren en vooral plezier in hun werk hadden. Fijne mannen.
Voor het aanmelden via internet en de administratieve zaken (netbeheerder, energiebedrijf, belasting, etc) heeft Joffrey ons gigantisch goed ondersteunt en is hij speciaal langs gekomen om duidelijk de werking van Omnik-portal uit te leggen zodat we dagelijks de opbrengst kunnen volgen. Sunergy houdt zelf ook de werking regelmatig in de gaten en kan zo ingrijpen als er iets mis zou zijn.
Wij kunnen Sunergy Installatie dan ook van harte aanbevelen.

 

Leischendam-Voorburg

Fam. Witteveen
9 schutten Solar 260W Monokristallijn zonnepanelen met een Omnik 2.0K omvormer.
Gemonteerd met Clickfit montage systeem voor schuin dak. (in zwart uitgevoerd en met hoge wind belasting)

Referentie klant:

Lees meer..

Doordat ik een hoge boom uit mijn tuin moest weghalen kwam mijn dak meer in de zon te liggen. Een investering in een zonne-energiesysteem dat na zo’n 8 jaar rendement gaat opleveren leek mij logisch. Dus de markt van zonnepanelen maar eens bekeken.
Er blijkt een behoorlijke concurrentie in zonnepanelen en installateurs te zijn en daarom ontliepen de verschillende offertes elkaar niet zoveel en was mijn gunningscriterium vooral klantgerichtheid en zekerheid. Sunergy Installatie was hierin duidelijk de beste. Snel, duidelijke offerte en goede toelichting na vragen en zij wilden ook even komen kijken (ook op het dak) en in de meterkast vóór het uitbrengen van de offerte. Hierdoor had ik vertrouwen in een vaste prijs die zij afgaven. Ook in de planningsdatum, die ik 2 keer moest verschuiven, waren zij behulpzaam.
Toen na de installatie het systeem het niet bleek te doen hadden zij snel het verkeerde onderdeel opgespoord en hersteld, zonder dat we daar last van hebben gehad.
Kortom: Sunergy bleek een goede keus. Ze hebben waargemaakt wat was beloofd. Sunergy is zeker aan te bevelen – bij deze dus.
H.Witteveen

 

Zoetermeer(Seghwaert)

Fam. Graumans/Spaans
11 ReneSola Virtus II 255W met een Omnik 3.0K Omvormer (2.805Wp)

Referentie klant:

Lees meer..

Wij zijn net verhuisd en werden getipt over de zonnepanelen. We hebben even getwijfeld, moeten wij als jonge starters hier wel aan beginnen? Maar na enige referenties, hadden wij het antwoord. Als starters, juist wel doen!
Sinds de dag van de plaatsing is het stormachtig, maar ondanks dat weer halen wij ruim 11 kilo watt binnen. En dat terwijl een 2persoons huishouden er op een dag ongeveer 7 nodig heeft! Dol blij zijn wij met de installatie, de manier waarop deze geplaatst zijn en de begeleiding van de kenners naar de (toen nog) onwetende.
Peter en zijn team; bedankt

 

De Mortel

11 München Solar Full Black Mono 260W met Omnik 3.0K Omvormer (2.860Wp)

 


Vermogen: 3 tot 4 KW

Bleiswijk

Fam. Moerman
12 Renesola 250W Virtus II Polykristallijn zonnepanelen met een Omnik 3.0K omvormer.
Gemonteerd met 3 van de Valk quatro schansen om het dak zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

 

Zoetermeer (Meerzicht)

Fam. Molenaar
15 Renesola 250W Virtus II Polykristallijn zonnepanelen met een Omnik omvormer.
Gemonteerd met ClickFit montage systeem met hoge windbelasting

 

Zoetermeer

Fam. Kulkarni
12 Sunpower SPR-E20-327W panelen met een Omnik 4.0K omvormer (3.924Wp)

Referentie klant:

Lees meer..

We zijn via internet op zoek gegaan naar een installateur die voor ons zonnepanelen op ons schuine dak kon installeren. Omdat het gaat om de kant van het dak die zich boven het trottoir voor ons huis bevindt, wilden we er zeker van zijn dat we een vakkundige installatie zouden krijgen waarbij zowel de integriteit van de panelen als de veiligheid van de voorbijgangers geborgd zou worden.

Veel websites gaven een algemeen overzicht met m.i. te weinig details over hoe ze te werk gingen en wat alle voorwaarden waren. De site van Sunergy geeft duidelijk en vrijblijvend informatie over zonnepanelen, de BTW-teruggave, en allerlei andere vraagstukken die met de installatie van zonnepanelen te maken hebben. Wij kregen hier meteen een goed gevoel bij en we hebben Peter dan ook uitgenodigd om bij ons langs te komen voor een informatief gesprek. Peter heeft rustig de tijd genomen om al onze vragen vakkundig te beantwoorden en heeft ons vervolgens op basis van het gesprek een zeer duidelijke en uitgebreide offerte toegezonden.

De panelen zijn door Peter zelf geïnstalleerd, waarbij hij werd bijgestaan door collega’s; samen hebben zij een zeer professionele installatie uitgevoerd waarbij zij zorgvuldig met ons huis omgingen. Daarnaast waren zij vriendelijk en professioneel in hun omgang met ons.

Een paar dagen nadat de zonnepanelen waren geïnstalleerd, begon het te stormen, en we waren erg benieuwd hoe de panelen op ons dak het zouden volhouden. De zonnepanelen zijn keurig blijven liggen en zijn nog steeds uitstekend bezig met het opwekken van stroom!

De hulp van Joffrey bij het invullen van de nodig belastingformulieren voor de BTW-teruggave laat ook niets te wensen over en heeft het proces van de aanvraag aanzienlijk vereenvoudigd. De uiteindelijke factuur was conform de offerte en er waren verder geen verassingen.

Alles bij elkaar genomen hebben wij zeer prettige ervaringen met Sunergy en we kunnen het bedrijf dan ook van harte aanbevelen!

Fam. Kulkarni.

 

 


Vermogen: 4 KW en hoger

Gelderswoude

Fam. Zijsling
16 Renesola 250W Virtus II Polykristallijn zonnepanelen met een Omnik 4.0K omvormer.
Gemonteerd met van de Valk montage systeem voor schuin dak met hoge windbelasting.

Referentie klant:

Lees meer..

Op onze schuur hebben we een zonne-energie installatie aan laten leggen om een bijdrage te leveren aan duurzame energie voorziening.
De offerte van Sunergy was compleet, inclusief de vereisten transportkabel naar de hoofdaansluiting en sloot het beste aan bij onze wensen voor een kost-effectieve installatie. De plaatsing is op professionele wijze uitgevoerd, waarbij kwaliteit van het afgeleverde werk prioriteit had.
De installatie heeft vanaf het eerste moment naar volle tevredenheid gefunctioneerd.
M.v.g. Djurre Zijsling

 

Den Haag (Leidscheveen)

Fam. Froling
17 Sunrise 260W Monokristallijn zonnepanelen met een Omnik 4.0k omvormer.
Gemonteerd met Clickfit montage systeem voor schuin dak (in zwart uitgevoerd en met hoge windbelasting )
 

Zoetermeer

Fam. Boone
20 München Solar Poly 255W met Omnik 5.0K omvormer (5.100Wp)